Porokeitto.
Tiiättekö sen tunteen kun tajuaa et viikosta toiseen syödään samaa ruokaa?! Aina samat kuviot ja melkeen osaa jo kaupassa tehdä ruokaostokset silmät kiinni kun samat ainekset aina tulee valikoitua ostoskärriin. Ruokasolmu.
Pienin palasin yritän alkaa tätä solmua purkaa ja luomaan uusia ruokia meidän ruokapöytään. Viikonloppuna tehtiin ekaa kertaa ikinä porokeittoa ja tää herkku tulee kyllä löytymään uudestaankin meidän ruokapöydästä. Voin kuvitella talvella pakkaspäivän ja ruokana tän superhyvän keiton, oi oi!
Keittoon suikaloitiin perunoita ja porkkanoita. Keitinveden sekaan lihaliemikuutio. Pannulla paistettiin porosuikaleet sipulin kera. Paistetut suikaleet ja sipuli lisättiin perunoiden ja porkkanoiden sekaan. Joukkoon laitettiin savuporosulatejuusto (koskenlaskija) & ruokakermaa. Kun juusto oli sulanu ja keiton liemi valmis laitettiin hyppysellinen rakuunaa sekaan. Päälle vielä tuoretta persiljaa.
Taivaallisen hyvää ja pehmeää keittoa! Suosittelen kokeilemaan.
Kivaa päivää siulle!
*anna*
Kommentit
Lähetä kommentti