Kasvispaistos.
Ihanan keväisiä ja lämpimämpiä päiviä ollaan saatu viime päivät viettää. Sitä myöden myös tuntuu että ruokailut kaipaa kevyempää otetta ja raikkautta.
En yleensä tee kahta eri ruokaa samana päivänä mutta eilen tein lapsille jauhelihakeittoa ja itselleni kasvispaistosta. Usein teen jauhelihakeiton broilerin jauhelihaan jotta miekin sitä voin syödä mutta tällä kertaa tein sen perinteiseen tapaan tavan jauhelihaan.
Kasvispaistokseen laitoin runsaasti eri kasviksia:
porkkanaa, parsakaalia, kukkakaalia, kesäkurpitsaa, paprikaa. Mausteeksi suolaa ja pippuria. Sekaan siprusin juustoa ja päälle kaadoin kaurakermaa. Koko komeuden sekoitin sekaisin ja paistoin uunissa n.1/2h 200 asteessa. Vitsit että oli hyvää ja maukasta. Onneksi paistosta jäi vielä tällekin päivälle.
Mielessä kävi jo että ensi kerralla sekaan voisi laittaa tomaatti-chili murskaa. Se antaisi kivan säväyksen varmaan lisää.
Hei, viikko on jo puolessa välissä. Kivaa keskiviikkoa siulle!
*anna*
Kommentit
Lähetä kommentti